Piškotki

Dostava po Sloveniji 

Varovanje zasebnosti

1. Dogcity.si spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na spletne strani Dogcity.si, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Piškotki (Cookies)

2. Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja.  

Vsebina piškotka

3. V piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Najprej je zapisano ime vašega računalnika oziroma vaše ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobite podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi vašega računalnika in uporabi interneta.

4. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo s področja zapisanega v naslovni vrstici.  

5. Dogcity.si se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran https://www.dogcity.si/

1. Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so del platforme, ki jo uporabljamo in se bodo naložili v vsakem primeru.

HR: Analitički kolačići učitavat će se samo ako dopustite upotrebu kolačića. Saznajte više o kolačićima koje koriste kolačići i koji će se u svakom slučaju prenijeti.ablja Google Analytics možete pročitati ovdje.

Ime piškotka

Namen uporabe

Čas veljave

Podjetje

cookieconsent_status

Hrani informacijo o tem ali ste piškotke dovolili ali ne

1 leto

Pasjahrana.net

october_session

Hrani informacijo o trenutni seji (košarica ipd.)

do konca seje

Pasjahrana.net


2. Analitični piškotki

Analitični piškotki se bodo naložili samo, če boste dovolili uporabo piškotkov. Več o piškotkih, ki jih uporablja Google Analytics si lahko preberete tukaj.

HR: Analitički kolačići učitavat će se samo ako dopustite upotrebu kolačića. Više o kolačićima koje koristi Google Analytics možete pročitati ovdje.

Ime piškotka

Namen uporabe

Čas veljave

Podjetje

_ga

Google Analytics
(statistika ogledov spletne strani)

2 leti

Google Inc.

_gat

Google Analytics
(statistika ogledov spletne strani)

1 minuto

Google Inc.

_gid

Google Analytics
(statistika ogledov spletne strani)

1 dan

Google Inc.


Onemogočanje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

HR: Onemogućavanje kolačića

Korisnici mogu sami odabrati hoće li omogućiti upotrebu kolačića. Postavke kolačića možete kontrolirati i mijenjati u svom web pregledniku. Informacije o postavkama kolačića (za različite web preglednike) možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.